Magnum Turnibol 10

Magnum Turnibol 10

Magnum Turnibol 10

Mærke:Magnum Pharmaceuticals
Varenr:12080
Lagerstatus:2-3 Days
Pakke: 10 mg/fane. (50 fane.)
Stof: chlorodehydromethyl testosteron
  • 44,18€

Beskrivelse, Køb Turinabol Hubei i Danmark:

Chlorodehydromethyltestosterone er en potent derivat af dianabol. Køb Turinabol 10mg da dette mundtlige steroid er strukturelt en krydsning mellem methandrostenolone og clostebol (4-chlorotestosterone), Køb Turinabol Hubei i Danmark der har den samme grundstruktur som dianabol med den ekstra 4-chlor ændring af clostebol. Denne ændring gør Chlorodehydromethyltestosterone en mildere fætter til Dianabol, den nye steroid viser ingen østrogene og langt mindre androgen aktivitet i forhold til sin mere berømte modstykke. Den anabolske aktivitet Chlorodehydromethyltestosterone er noget lavere end for Dianabol så godt, men det gør at opretholde en langt mere gunstig balance af anabolske til androgen virkning. Det betyder, at på et givet niveau af muskel-byggeaktivitet, vil Chlorodehydromethyltestosterone være mindre tilbøjelige til at producere androgene bivirkninger Køb Turinabol Hubei i Danmark. 

Strukturelle karakteristika:

Chlorodehydromethyltestosterone er en modificeret form for testosteron. Den adskiller sig ved: 1) tilsætning af en methylgruppe ved carbon 17-alpha til at beskytte hormonet under oral administration 2) indførelse af en dobbeltbinding mellem carbonatomer 1 og 2 (1-en), Køb Turinabol Hubei i Danmark som forskyder anabolske til androgen ratio til fordel for førstnævnte, og 3) at der vedhæftes en chlorgruppe på carbon 4, som hæmmer steroid aromatisering og reducerer relativ androgenicity.

Bivirkninger (østrogene), Køb Turinabol Hubei i Danmark:

Køb Chlorodehydromethyltestosterone som ikke aromatiseret af kroppen, og er ikke målbart østrogene. En anti-østrogen er ikke nødvendig, når der anvendes denne steroid, som gynækomasti bør ikke være en bekymring, selv blandt følsomme individer. Da østrogen er den sædvanlige synderen med væskeophobning, denne steroid i stedet producerer en lean, kvalitet se til fysik uden frygt eller overskydende subkutan væskeretention. Dette gør det til en gunstig steroid at bruge under opskæring cykler, når vand og fedt tilbageholdelse er store bekymringer, Køb Turinabol Hubei i Danmark.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God