Ring Til Os Gratis: [email protected]
Stanoprime

Stanoprime

Stanoprime

Mærke:Eminence Labs
Varenr:502
Lagerstatus:På lager
Pakke: 10 mg/fane. (50 fane.)
Stof: stanozolol oralsex
  • 14,40€

Stromba Hubei anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark

Stromba Hubei er et populært oralt taget anabolske androgene steroid i området bodybuilding. Det dens værdsat for sin aktive stof, stanozolol, som forårsager, at Stromba Hubei kan bruges både som forberedelse til konkurrencer og bulking cykler. Stromba Hubei er råvarer af den kinesiske selskab Hubei Huangshi.

I contest forberedelse, Stromba giver perfekt cut muskler. Det er forårsaget af den omstændighed, at det forårsager ingen overdreven væskeophobning i kroppen. I bulking cykler er Stromba anvendes til dets evne til at føre til vækst af ekstreme kvalitet muskler, som ikke er lavet af vand og ikke forsvinder efter steroid cyklus er afsluttet, Stromba Hubei anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.

Det er normalt, at Stromba kombineres med produkter, der indeholder trenbolon, oxymetholon eller testosteron-mix med henblik på vækst af muskler. I konkurrencen forberedelse, bodybuildere normalt stak Stromba med trenbolonacetat, methenolone enanthate, oxandrolone, fluoxymesteron eller testosteron propionat, Stromba Hubei anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.

Stromba Hubei anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark

Den anbefalede maksimale daglige dosis af Stromba for mænd er 30 mg; kvinder bør ikke gå ud over grænsen på 10 mg på én dag. Stromba kan anvendes til maksimalt otte uger.

Hovedpine, hypertension, smerte i led eller højt kolesterol kan forbindes med brug af Stromba. Produktet kan være giftigt for leveren, også når den maksimale brugstid overskrides, Stromba Hubei anvendes som tilsætningsstof for muskel vækst i Danmark.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God