Ring Til Os Gratis: [email protected]
Andriol Testocaps

Andriol Testocaps

Andriol Testocaps

Mærke:Healing Pharma
Varenr:638a
Lagerstatus:På lager
Pakke: 40 mg/cps. (60 cps.)
Stof: testosteron undecanoat
  • 48,60€

Dosering, Danmark Nebido bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer
En ampul / hætteglas Nebido (svarende til 1000 mg testosteronundecanoat) injiceres hver 10 til 14 uger. Injektioner med denne frekvens er i stand til at opretholde tilstrækkelige testosteronniveauer og fører ikke til akkumulation.
Start af behandling
Serum testosteron niveauer bør måles før start og under initiering af behandlingen. Afhængig af serumtestosteronniveauer og kliniske symptomer, kan den første injektion interval reduceres til et minimum på 6 uger sammenlignet med det anbefalede område på 10 til 14 uger for vedligeholdelse. Med denne støddosis kan tilstrækkelige steady state testosteronniveauer opnås hurtigere.
Vedligeholdelse og individualisering af behandlingen Danmark Nebido bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer
Injektionen interval bør være inden for det anbefalede interval på 10 til 14 uger. Omhyggelig monitorering af serum testosteronniveauet er nødvendig under vedligeholdelse af behandlingen, Danmark Nebido bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer. Det er tilrådeligt at måle testosteron serumniveauer regelmæssigt. Bestemmelserne skal udføres ved afslutningen af en injektion interval og kliniske symptomer overvejes. Disse serumniveauer skal være inden den nederste tredjedel af det normale område. Serumniveauer under normalområdet ville indikere behovet for en kortere injektion interval. I tilfælde af høje serumniveauer kan betragtes som en forlængelse af injektionen interval.
Særlige populationer

Pædiatrisk population, Danmark Nebido bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer

Nebido er ikke indiceret til brug hos børn og unge, og det har ikke været klinisk undersøgt hos mænd under 18 år (se afsnit 4.4).
geriatriske patienter
Begrænsede data tyder ikke på behovet for en dosisjustering hos ældre patienter (se afsnit 4.4).
Patienter med nedsat leverfunktion
Nogen formelle undersøgelser er udført hos patienter med nedsat leverfunktion. Brugen af Nebido er kontraindiceret hos mænd med tidligere eller nuværende levertumorer (se afsnit 4.3), Danmark Nebido bruges i høje doser for at forbedre sportslige præstationer.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God