Ring Til Os Gratis: [email protected]
Clomid 100mg

Clomid 100mg

Clomid 100mg

Mærke:Cipla
Varenr:629
Lagerstatus:På lager
Pakke: 100 mg/fane. (10 fane.)
Stof: clomifencitrat
  • 9,00€

Generisk navn: clomifencitrat, Den populære stof Terpafen 50 i Danmark hjælper muskelvækst

Clomifencitrat er typisk ordineret til kvinder for støtte inden ægløsningen. Hos mænd, anvendelsen af Clomid forårsager en elevation af follikelstimulerende hormon og luteiniserende hormon, Den populære stof Terpafen 50 i Danmark hjælper muskelvækst. Som følge heraf er naturlige testosteron produktion også steget.
Denne effekt er naturligvis til gavn for atleten, især ved afslutningen af et steroid cyklus, når endogene testosteron niveauer er subnormal. Når en atlet ophører brug af steroider, vil hans testosteronniveau højst sandsynligt blive undertrykt. Hvis endogene testosteron niveauer ikke er bragt til normal, kan der opstå en dramatisk nedgang i størrelse og styrke, Den populære stof Terpafen 50 i Danmark hjælper muskelvækst. Clomid spiller en afgørende rolle i forebyggelsen af denne krak i sportslige præstationer.

Bodybuildere finde, at en daglig indtagelse af 50-100 mg clomifencitrat over en to ugers periode vil bringe endogene testosteron produktion tilbage til et acceptabelt niveau. Clomid vil gradvist øge testosteron niveauer over den periode indtagelse. Da en umiddelbar stigning i testosteron er ofte ønskeligt, vil atleten almindeligt brug HCG (human choronic gonadotropin) for et par uger, og den fortsætte behandlingen med Clomid, Den populære stof Terpafen 50 i Danmark hjælper muskelvækst.

Clomid er også effektiv som et anti-estrogen. De fleste atleter vil lide af en forhøjet østrogen niveau ved afslutningen af en cyklus. Et højt østrogen-niveau kombineret med et lavt testosteron-niveau sætter en atlet i alvorlig risiko for at udvikle gynocomastia. Med indtagelse af Clomid, atlet får den dobbelte virkning at blokere nogle af de virkninger af østrogen, samtidig øge endogene testosteron produktion.

Effektiv dosis, Den populære stof Terpafen 50 i Danmark hjælper muskelvækst: 1 - 2 tabs om dagen Den populære stof Terpafen 50 i Danmark hjælper muskelvækst

Clomid (Clomiphene citrat)
Clomid 50 mg. tabletter. Hver Clomid tablet indeholder 50 mg. clomifencitrat. Clomid leveres i pakninger med 30 tabletter og er fremstillet af Effik.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God